Левски проявява интерес към Красимир Тодоров, който е едва на 17 години, но успя да запише 15 мача за тима под Околчица, пише "Мач Телеграф". Той може да играе зад нападателя, но и като крило. Не е тайна, че "сините" търсят футболисти по фланговете, където имат сериозна липса на кадри. Като дясно крило бе ползван Георги Миланов, а в момента Марин Петков.

На "Герена" скоро правят три месеца без заплати

На "Герена" скоро правят три месеца без заплати

От Левски се надяват никой да не иска да разтрогне по вина на клуба

И двамата обаче не са типични футболисти за този пост. Силата им е в центъра на терена. Здравко Димитров също е почти без алтернатива вляво. Там бе пробван Димитър Костадинов. И при него обаче си личеше, че влиза в неприлична роля, макар и да проби в елита именно като крило в Царско село. На "Герена" си признаха, че търсят играчи с такъв профил - млади, които имат база за развитие и може в бъдеще да бъдат продадени изгодно в чужбина.

Тодоров до този момент има 15 мача за врачани, в които се отчете с 1 асистенция. Той дойде от школата на Пирин, а преди това изкара известен период при юношите на Твенте. Той има договор до лятото и ще може да води спокойно преговори с други отбори след Нова година. Така и от Ботев Bp няма да имат възможност да искат прекалено много пари, каквато идея имат за Бабунски.