Днес ръководството на Левски ще проведе среща с министъра на спорта Радостин Василев. На мероприятието ще присъстват мажоритарният собственик Наско Сираков и изпълнителният директор Иво Ивков.

То ще стартира в 12:00 часа в сградата на министерството. Новите управници на спорта пуснаха покана за срещи с ръководствата на ЦСКА, както и с обединените спортни клубове на армейците.

Основната тема, която ще се обсъжда от страна на сините, е стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и по какъв начин държавата ще може да помогне на клуба, пише "Тема спорт". За това нещо говори и Станимир Стоилов след завръщането си на "Герена".

Близнаците Цоневи с равносметка за отминаващата 2021 година

Близнаците Цоневи с равносметка за отминаващата 2021 година

Разкриха и какво е бъдещето им в клуба

"Футболът е най-популярният спорт в света и държавата правилно обръща внимание на определени градове. Левски на този етап не е получил средства за подобрение на базата. Същото важи и за ЦСКА. Радостен съм, че Пловдив и Кърджали получиха финансиране. Даже нека да получат още. Но държавата трябва да намери начин да помогне на Левски и ЦСКА. Преди 13 години клубът инвестира милион и половина лева в терена. Ние също трябва да получим финансиране, и то по-бързо. На всички трябва да се помага по най-добрия начин", заяви тогава Мъри.

Преди време същото направи и Наско Сираков, но до момента не бе разговаряно с министерството по този повод.

Сектор А на стадиона, който продължава да бъде без поставена козирка, е опасен и му трябва спешен ремонт. Новата трибуна започва да се рони, защото няма хидроизолация и в един момент секторът може да стане неизползваем.

Радостин Василев разкри след встъпването си като министър, че ще говори със сините и за финансовото състояние на клуба.