Интересът на ПАОК към двама от играчите на Левски се засилва, твърдят медиите в Гърция. Както е известно, сините елиминираха гърците във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите след 2:0 на "Георги Аспарухов" и 1:1 на "Тумба". Още след първия двубой в София пък се появиха информации, че централният защитник Хосе Кордоба и фланговият нападател Велтон са влезли в радара на двуглавите орли.

"ПАОК гледа сладко към играчите на Левски Велтон и Кордоба" е заглавието на sportsroom.gr за статия за двамата. Клубът хареса двамата в мачовете от Лигата на конференциите и ще започне да ги "гледа под микроскоп". Почистването на съблекалнята на ПАОК и промените по отбора ще продължат. Това обаче не означава, че трансфери ще бъдат осъществени веднага.

Тимът от "Тумба" се нуждае от експлозивен флангови играч. А място за защитник може да се отвори при продажба на албанеца Михай Енеа", пише в материала. В него се допълва, че назначеният наскоро в скаутския отдел Фернандо Матос вече се е заел със задачата да гледа набелязани играчи, като обиколката му е започнала с двубоя от португалското първенство Рио Аве - Визела.

Левски победи Пирин с 1:0 в мач от efbet Лига

Левски се потруди доста за победа над Пирин

Роналдо вкара единствения гол