Централният защитник на Левски - Хосе Кордоба - притеснява спортно-техническия щаб на Левски. Панамският национал получи контузия по време на успеха с 1:0 над украинския гранд Динамо Киев. Все още не е ясно дали бранителят ще бъде на линия за сблъсъците с Кайсар и Рига в Турция. Първият е утре от 16:00 часа и ще бъде излъчван пряко по Диема спорт 2.

През зимата Кордоба бе спряган за трансфер в много отбори. До такъв обаче не се стигна, а пазарите в Западна Европа вече затвориха. По всичко личи, че той ще остане на "Георги Аспарухов" поне до лятото. Притеснителното за Николай Костов е, че без Хосе на терена защитата е доста податлива на грешки. Това ясно пролича по време на спаринга с чешкия Баник Острава. Тогава с Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров сините инкасираха 3 гола, а можеха да допуснат и повече попадения.

Добрата новина е, че контузията на централния нападател Рикардиньо се оказа лека и той е готов за пълни натоварвания. Бразилецът също получи травмата срещу Динамо Киев, пише "Тема спорт".

Трима юноши на Левски заслужават похвали

Трима юноши на Левски заслужават похвали

Ето кои са те