Георги Тодоров, който днес за последно води Левски като старши-треньор, остана изключително доволен от факта, че "сините" съумяха да спечелят баража за класиране в Лига Европа.

Тази вечер вековниците победиха Етър с минималното, но и напълно достатъчно 1:0. От утре опитният специалист се завръща към обичайните си задължения в ДЮШ на клуба.

"Благодаря на футболистите за старанието, защото те бяха съпричастни в тренировъчния процес и даваха всичко от себе си по време на мачовете. Получи се равностоен мач. Отборът на Етър е добър и дисциплиниран. Играе добър футбол и неслучайно треньорът им е национален селекционер. Надделяхме с желание за победа".

"Скъсих дистанцията с футболистите. Не съм отскоро и не мога да позволя на футболистите да правят каквото си искат. Благодаря им за работата. Ако не беше вкарал Божинов, можеше да кажем, че включването му в игра не е добър ход. На почивката Деян имаше проблем. Знаете какво се случи с него. Знаете, че не е в добро психическо състояние. Мисля, че утре ще се чуем с Петър Хубчев. С него сме в прекрасни отношения и винаги може да чуе едно различно мнение. Аз съм пристрастен към въпроса с юношите. Мисля, че изпуснахме много време за налагането на юношите".

"Ако са ни високи целите, само с млади няма да стане. Искам да благодаря на феновете. Те са прекрасна публика и оценяват, когато хората се раздават. Искам да се върна в школата. Дано хората са доволни от това, което направихме".

Левски победи Етър с 1:0 и се пребори за участие в Лига Европа

Левски оцеля в трети пореден бараж, Валери Божинов прати "сините" в Лига Европа!

Вековниците надвиха много трудно Етър с минималното 1:0