За няколко месеца Георги Миланов съумя да вдъхне нов живот на футболната си кариера. Колкото и неочаквано да беше преминаването му в Левски, атакуващият халф определено спечели само позитиви от изявите си със "синята" фланелка.

Боримиров: Трудно преглътнах освобождаването ми от школата на Левски

Боримиров: Трудно преглътнах освобождаването ми от школата на Левски

"Питах защо"

№7 е най-добрият играч в селекцията на Станимир Стоилов, а от "Герена" правят всичко по силите си, за да го задържат с нов договор.

От днес той се води и най-скъпият състезател на столичния гранд. Авторитетният сайт transfermarkt.com информира, че за последния месец Миланов е повишил цената си с 200 000 евро и вече струва 800 000 от същата валута. Георги обаче е далеч от най-силните си години, защото през 2015-а, като собственост на ЦСКА (Москва), е струвал респектиращите 6 милиона.

Коловати: Левски щеше да фалира без Мъри

Коловати: Левски щеше да фалира без Мъри

"Той е един вид гарант с присъствието си"

По този начин той свали от "синия" връх Драган Михайлович. Универсалният швейцарец падна до третата позиция в тази своеобразна класация, след като беше задминат и от национала Борислав Цонев.

Плеймейкърът вече струва 700 000 евро, а сумата за неговия подпис се повиши значително след изиграните  от него мачове за националния отбор.

Към този миг в графата "скъпи футболисти", поне според сайта, минава и Христос Шелис. 1 млн. лева обаче едва ли описват точно качествата на кипърския младежки национал, който напоследък дори не попада в левскарската група за официални мачове.

Тръст „Синя България“ с нов Управителен съвет

Тръст „Синя България“ с нов Управителен съвет

Ето какво решиха феновете