Възраждащият се гранд на Беларус от времето на СССР - Динамо (Минск), се е прицелил сериоз­но в капитана на Левски Владимир Гаджев. Мениджъ­рът Мирчо Димит­ров потвърди пред „Меридиан Мач", че основният конку­рент на БАТЕ Бори­сов в настоящия шампионат е отпра­вил конкретна оферта към национала и иска да го вземе в състава си от зима­та, независимо от контузия, която по­лучи през ноември.

Придвижващият се с патерици Гаджев ще е готов за игра най-рано през март, но от Динамо са убедени в качества­та му и искат с него да вдигнат още по­вече класата на своя състав. На този етап оба­че „сините" фенове, които искат да виждат на „Герена" основния халф в схемата на тима, могат да са спо­койни. Влади е отклонил първото предложение на беларусите.

Моти­вът му е бил, че предлаганата зап­лата не е в състоя­ние да го накара да напусне Левски. От доста време Гаджев твърде прецизно об­мисля предложения­та за трансфер в чужбина и съобра­зява възможностите за развитие с жела­нията на своето семейство.

„Динамо е серио­зен клуб, който мо­же да осигури ста­билно и редовно плащане на своите играчи и да им даде възможност за развитие чрез добро представяне в евротурнирите. Всеки обаче сам взима ре­шенията за своето бъдеще", каза Мир­чо Димитров.