Звездната покупка на Левски - Габриел Обертан, разказа пред кулбната телевизия първите си впечатления от отбора, а също така върна лентата назад що се касае до футболната ми кариера.

"Приеха ме доста добре хората тук. Бързо се адаптирах, защото повечето от съотборниците ми говорят английски, както и треньорите. Дайте ми 6 месеца и ще се върна пред камерата и ще говорим отново, обичам да уча нови езици. Приятно изненадан съм, чувствам се еднакво добре както тук, така и в Лондон, и Мадрид. Обичам да се уча, да чета, като цяло обичам романите. Нямам конкретен автор", заяви Обертан.

"Първото нещо, което научих в академията на Клерфонтен е дисциплината. Лесно е да играеш футбол, но е психически трудно да се настроиш. Преминаването в Манчестър Юнайтед беше сбъдната мечта! Знаех, че те и Ювентус ме следят, но когато трансферът стана факт, чувството беше неописуемо. В Манчестър ти се струва, че си в друг спорт, защото всичко е различно. Да играеш под ръководството на Сър Алекс не може да се опише... Той е мениджър в истинския смисъл на думата, следи всичко - от хората в кухнята до пресата. Той е най-добрият!", добави французинът.

"Наблюдавах мача с Хайдук и този в Пловдив. Бях изненадан, че футболът тук е много физически. Искам да играя възможно най-много, да вкарвам, да печеля... Отборът ни е много силен и способен да печели", завърши футболистът.

Габриел Обертан едва ли ще попадне в групата за мача с Витоша

Обертан отново не попада в сметките на Митов

Старши треньорът пак ще заложи на дуото Мапуку - Буш в атака