Официалният сайт на Левски най-сетне съобщи новината, че "сините" имат нов старши треньор. От днес клубът ще бъде воден от Георги Дерменджиев, като договорът му е за шест месеца, с опция да бъде продължен с две години.

След края на първата си тренировка с вековниците, опитният специалист даде пространно интервю и за клубната телевизия на столичния гранд. В него той призна, че ще лимитира до минимум сътресенията в отбора от неочакваната треньорска смяна.

Ясен е екипът на Георги Дерменджиев в Левски

Ясен е екипът на Георги Дерменджиев в Левски

Ясен Екимов се завръща на "Герена"

Дерменджиев призова за търпение феновете на Левски, тъй като от днес клубът стартира нов футболен проект, за който е необходимо време.

"Първата тренировка премина добре. Знаете, че всичко се разви в движение, но аз мисля, че момчетата са на едно добро ниво. Запланувани са разговори с всеки един футболист поотделно. Така го правим, за да може да няма сътресения. Със Стоянович проведохме цивилизован разговор. Това са неща, които е нормално да се случват. Все пак сме в 21 век. Благодаря на предишния треньорски щаб, че получих отговор на всичко, което попитах", каза той.

Левски иска да привлече национала Галин Иванов от Славия

Левски се насочи към национал на България

"Сините" искат да си върнат Галин Иванов

"Моят стил се изгражда на базата на контрола на топката. Това е моята философия. За половин сезон се сменят трима треньори, което не е добре за футболистите. Публиката на Левски е много темпераментна. С право очакват много успехи. Подхождам с респект към тях. Те обаче трябва да знаят, че когато се започва един нов проект, е необходимо време. Знаете, че това не се прави с магическа пръчка", допълни Дерменджиев.

Още от неговото изказване пък може да видите в прикаченото видео.

Кирил Вангелов напусна Левски и каза: Смяната на треньора беше грешка

Кирил Вангелов напусна Левски и каза: Смяната на треньора беше грешка

"Обидно ми е било, че съм обвиняван за грешки в трансферите, с които нямам общо"