Промените в Левски продължиха с освобождаването на главния скаут Кирил Вангелов. Това се случи на среща между него и изпълнителния директор Павел Колев.

Вангелов предостави цялата информация около тима на новия силен човек на "Герена". Той разкри с какви футболисти се водят преговори, на кои постове отборът трябва да бъде подсилен и кои играчи би било добре да бъдат продадени. 

"За мен смяната на треньора в този момент на подготовката е грешка. Никога хората няма да ме чуят да кажа една дума срещу Левски. Обидно ми е било, че съм обвиняван за грешки в трансферите, с които нямам общо. Съвсем спокойно мога да заявя, че съм левскар и обичам Левски повече от по-голямата част на феновете, които критикуват.

Моето мнение е, че треньорът в Левски трябва да задава профилите на играчи, които иска да бъдат привлечени, а не той да взима крайното решение. През последните години се смениха много треньори, като именно заради това има и такова голямо текучество на футболисти. Треньор идва и казва не искам този и този, след което идва друг и така. Пожелавам успех на Левски", заяви Вангелов пред "Спортал".

Левски иска да привлече национала Галин Иванов от Славия

Левски се насочи към национал на България

"Сините" искат да си върнат Галин Иванов