Като част от дългосрочната стратегия на гранда Левски да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви съобщаваме, че двубоят - реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и АЕК (Ларнака) може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14 годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации, информира официалният сайт на "сините".

Мачът е на 1 август, четвъртък от 19:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, включително.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук.

За допълнтелна информация, записвания и попълнени декларации - milen.zhelev@levski.bg.

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите - 31.07.2019 г., 19:30 часа.

Съдия с пет мача в Европа за Левски в реванша с АЕК

Съдия с пет мача в Европа за Левски в реванша с АЕК

Асистенти на Глен Ниберг ще бъдат сънародниците му Мапбод Бейги и Андреас Сьодерквист