Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков определи като "логична" победата на тима му над ЦСКА с 2:1. Според него няма как да се очаква ЦСКА да започне да играе добре, толкова бързо след като Павел Дочев е поел тима.

„Искам да кажа, че това, което постигнахме не е голяма изненада, като се има предвид програмата на ЦСКА и новите футболисти, които бяха привлечени в отбора им. От какво да съм доволен, като нямаме конкуренция в българското първенство.

"Знам какво инвестираме в Бургас и какви писаници излизат за нас. Днес видяхте логиката. Така трябва да се прави продуктът футбол. Трябва най-накрая да бъде направено едно конкурентно първенство. Българските отбори трябва да играят много по-добре в Шампионска лига и Лига Европа. От днес за утре не става да се обиграе един нов отбор. Мисля, че тази победа бе нормална и логична”, обясни Бала.

Балъков коментира, че очаква работата му да започне да дава резултати. "На Павката и хората около него им трябва търпение. Ако всяка година влизат и излизат състезатели, ще му бъде много тежко. Радваме, че логиката в този мач победи, а не името и традицията. Ние задържахме 80% от миналогодишния си състав.

"Няма да съм вечно в Черноморец, но докато съм в отбора работя по плана, който сме изготвили. Предполагам, че би трябвало да дойдат резултатите. Би било добре за нас да дойдат резултатите. В началото футболистите заспаха, но може да им окажа комплименти за бързия обрат”, добави старши треньорът на Черноморец.