Кариерата ми съвсем не е към своя край и ще опитам да изравня рекорда на Михаел Шумахер от 7 титли във Формула 1. Това заяви настоящият планетарен номер едно Люис Хамилтън.

"Михаел се отказа, когато беше на 38. Аз съм на 33. В ума си определено мога да се видя как продължавам още 5 години. Това, което ме тласка, и което чувствам, че може би липсва на съперниците ми, е огънят. Открива ми се такава възможност. С лекота бих могъл да се откажа и още сега, но чувствам, че това ще стане с цената на пропуснати възможности, щом няма да продължавам да се развивам и подобрявам.

Себастиан Фетел слага край на кариерата си?

Фетел слага край на кариерата си?

"Фетел искаше да повтори успехите и с Ферари, но..."

Трябва да продължа дотогава, докато имам сили. И докато ми е забавно. 2018 беше тежка, тежка година. В психологически план ги имаше тези огромни възходи, победи и успехи, но също така и големи сривове. Това е нещо, за което никога не съм говорил, но често се случва да се изправиш пред ментални пречки и нестабилности. Трябва да се държиш, когато удариш дъното, това се изисква от теб като атлет.

Ако си късметлия, можеш да откриеш силата, която лежи на дъното. Става дума за това как точно ще се изправиш, а не как си паднал", каза Хамилтън.

Фетел: Болидът ни все пак не е чак толкова лош

Фетел: Болидът ни все пак не е чак толкова лош

"Резултатът в Монако трябваше да бъде по-добър"