Играта на Унгария срещу България уплаши в снощния мач от група G на европейските квалификации стресна сърбите, които се водят фаворит в нашата група.

Баста! За плескавица трябва и кайма!

Баста! За плескавица трябва и кайма!

"Или да го кажем на чист български - сбогом"

Унгарците с лекота разгромиха селекцията ни с 3:0, докато сърбите се затрудниха с Черна гора, но с два късни гола стигнаха до успеха с 2:0.

"Вече не сме толкова сигурни, че Сърбия е фаворит за спечелването на групата", пише сайтът sportal.rs в материал, озаглавен "Два кръга, а вече всичко е ясно - Сърбия и Унгария са с един крак на европейското първенство".

В Северна Македония ликуват: България е най-слабата футболна нация в Европа!

В Северна Македония ликуват: България е най-слабата футболна нация в Европа!

"В отчаяние и мизерия са"

"Всички леко подценяват Унгария, но това е отбор, който в последните няколко години изнесе двуцифрен брой футболни лекции на големи отбори. В Лигата на нациите победиха на два пъти Англия, бяха костелив орех за германците на европейското през 2020-а и имаха дори шанс да продължат напред в група с Франция и Португалия. Унгария не успя не поради липса на талант и умения, а заради отсъствието на опит, който обаче вече е натрупан след две години.

В защита има голямо качество, а отпред е вездесъщият Доминик Собослай, който радва и феновете на РБ Лайпциг. Срещу България той изстреля снаряд от свободен удар, като от 30 метра намери сглобката и накара всички на "Пушкаш Арена" да станат на крака. Унгария определено има по-добър отбор от Сърбия.

Преди година ги победихме с 1:0 в контрола, но резултатът не трябва да ни заблуждава. "Орлите" ще играят първия си мач с Унгария на 7 септември в Белград.

Гонзо: Борим се да станем първи, критикувайте мен, но след две години ще сме на друго ниво

Гонзо: Борим се да станем първи, критикувайте мен, но след две години ще сме на друго ниво

"Някой път загубата е по-добра от победата"

Поздравления заслужава и Черна гора, която вече напредва и побеждава и по-силни отбори, независимо, че България не е такъв. По всичко личи, че битката за лидерската позиция в групата ще е между Сърбия и Унгария, които вече почти са си осигурили участие на Евро 2024 в Германия", пише изданието.