Етър преследва промоция за елита със зъби и нокти, но наред с това от клуба вече работят по лятната селекция.

Естествено засега вариантите за подсилване на отбора са два, като кой от тях ще бъде реализиран, зависи от това дали болярите ще се завърнат в Първа лига. До момента точно на тази карта залагат във Велико Търново - че ще се изкачат стъпало нагоре. Съставът на Веселин Великов е на 4-ата позиция, която праща на бараж срещу 13-ия в елита. Виолетовите обаче имат шанс да се изкачат нагоре - изостават само на 2 точки от третия Хебър.

Етър се завърна в битката за елита

Етър се завърна в битката за елита

"Болярите" надвиха Марица с 2:0 във Втора лига

От Етър вече са се свързали с клубове от Първа лига, от които да вземат играчи като преотстъпени. Сред тях е и Левски, пише "Тема спорт".

През зимата Етър успя да привлече юношата на сините Георги Александров. Централният бранител първо трябваше да е под наем, но след това разтрогна и премина на "Ивайло" като свободен агент. Отношенията между двете ръководства са отлични.

Както е известно, помощник на Станимир Стоилов при сините е Цанко Цветанов, който преди това бе в управата на болярите. Освен за млади родни играчи Етър се оглежда и за чужденци. Такива със сигурност ще дойдат при влизане в елита. Наскоро клубът предприе и друг важен ход - назначи за спортен директор Георги Василев-Гочето.