Георги Георгиев сподели очакванията си за полуфинала за Купата на България ЦСКА - Лудогорец. Ето какво каза бронзовият медалист от САЩ' 94:

"Надявам се най-после ЦСКА да победи разградчани на "Армията", тъй като досега не се е случвало. А и като прибавим това, че имат нов треньор, както и че се казва Любо Пенев - шансове има.

Любослав Пенев: Ако не искаш само победа и първо място, няма как да си в ЦСКА! Всичко с ръководството е изчистено

Любослав Пенев: Ако не искаш само победа и първо място, няма как да си в ЦСКА! Всичко с ръководството е изчистено

"Клубът се развива"

Любо е мотиватор, докато при Акрапович проблемът беше, че нямаше план "Б". Той си знаеше само едно - схема 3-5-2, която се трансформираше в 5-3-2 и нищо друго. Трябва да имаш и резервен вариант. А Бруно нямаше. Видя се и на мача в Разград за първенството, който загубихме с 0:1. За цял мач нямахме нито удар, нито положение.

Мисля, че при Любо няма да е така. ЦСКА е отбор, който трябва да може да сменя схемата в хода на мачовете и да използва поне две различни формации. Освен това при налаганата от Акрапович 3-5-2 са много важни халф-бековете, а тези на ЦСКА бяха неоритирани във фаза защита. Освен това при този вариант имаш трима централни защитници и един ако не е на ниво, нещата стават сложни.

Джони Велинов: В Лудогорец се страхуват от ЦСКА, ще победим довечера

Велинов уверен: В Лудогорец се страхуват от ЦСКА, ще победим довечера!

"Убеден съм в успеха"

За мен двата отбора в момента са равностойни. Нормално е да се очаква, че това е финал преди финала, макар че не бива да се подценяват и отборите от другата двойка. Ясно е, че ЦСКА много губи от липсата на публика. Но за съжаление такова е положението в целия свят и ще трябва да го приемем.

При Лудогорец има спад. И сега и през миналата година. Видя се и на мачовете в Европа. Необиграни са, нямат ясна представа за стил на игра и аз не мога да го видя този стил, който искат да налагат. Че не всичко е наред и в Лудогорец се видя на мача с ЦСКА. Първото полувреме играха добре и второто решиха да пазят резултата, а можеха да запишат разгромна победа.

Валентин Илиев: Щях да бъда безкрайно мотивиран сега, ако Любо ми ставаше треньор в ЦСКА

Вальо Илиев: Щях да бъда безкрайно мотивиран сега, ако Любо ми ставаше треньор в ЦСКА

"Който дава парите, той поръчва музиката"

В ЦСКА също има нови хора. Липсват двамата ключови продадени играчи през зимата - Антов и Али Соу. Заместникът на Соу - Кайседо има качества момчето, но му трябва време. Спомняте си, че в началото и Али Соу беше зле", сподели Георгиев пред "Мач Телеграф".