Георги Велинов прогнозира победа за ЦСКА в днешния сблъсък с Лудогорец. Ето какво каза легендата на "червените" преди дербито за Купата на България:

"Очаквам това, което очакваме всички цесекари - победа и само победа. Шансовете ни са много големи, но ние за тази Купа ще драпаме до последно.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

За Любо Пенев няма какво да говоря. Само хубави неща могат да се кажат за него, а и винаги си е бил един от нас, цесекарите.

ЦСКА е по-добрият отбор, а с Любо Пенев няма как целите винаги да не са най-високите.

ЦСКА с четирима в защита довечера, има и други промени?

ЦСКА с четирима в защита довечера, има и други промени?

Ще се случи ли наистина точно това?

От все сърце ми се иска да успеем и да вземем Купата. Разбира се, че публиката ще ни липсва много, но в Разград - 2:1 за нас. Не мога да кажа кой ще реши мача. Нека всички да се раздадат на 100%.

Искам във всички спортове да е така. Явно този път няма да имаме предимство и на трибуните, а само на терена.

ЦСКА - Лудогорец, Тиаго изведе "червените" напред, Каули изравни!
на живо

ЦСКА - Лудогорец, Тиаго изведе "червените" напред, Каули изравни!

Текпетей бе изгонен

За Лудогорец какво да ви кажа. Щом почнаха още преди мача да говорят за съдията, всичко е ясно. Страх ги е. Убеден съм, че ще ги бием. Мисля, даже, че ще спечелим и двата мача. В София 1:0 или 2:0 за ЦСКА, играем както в Базел и както срещу Рома.

При победите над тези два отбора ЦСКА доказа, че може да играе голям футбол. Да, Лудогорец ни победи с 1:0 за първенството, но трябва да забравим този мач. Можем само да съжаляваме за това, което стана тогава, но сега съжалението ще бъде за Лудогорец", коментира Велинов пред "Мач Телеграф".

Любо се завърна в ЦСКА, а с него и усмивките

Любо се завърна в ЦСКА, а с него и усмивките

Интригите при Пенев не минават