Бившият защитник на ЦСКА Валентин Илиев сподели очакванията си за предстоящия тази вечер полуфинал на "Армията". Ето какво каза настоящият помощник-треньор на Царско село пред "Тема: Спорт":

"С назначението на Любо Пенев става доста интересно. Ако в един двубой може да се случи всичко, в два мача трябва класа! И правилна подготовка. Но това са неща, които Любо Пенев ги знае отлично. Като изпълнители ЦСКА има доста добри футболисти, които могат да наклонят везните в негова полза. Много важна роля ще изиграе желанието за победа. Ако на мен ми ставаше Любо треньор, със сигурност това щеше да е изключително мотивиращо и позитивно за нагласата ми.

Георги Георгиев - Гецата: Любо е мотиватор, Акрапович просто нямаше план "Б"

Георги Георгиев - Гецата: Любо е мотиватор, Акрапович просто нямаше план "Б"

"ЦСКА е отбор, който трябва да може да сменя схемата в хода на мачовете"

Любо Пенев не мисли ден за ден или мач за мач. Той винаги има някаква по-дългосрочна идея за работа. Според мен отиде в ЦСКА за нещо дългосрочно - и се надявам да го получи, защото Любо е сериозен човек, сериозен треньор, страхотен професионалист и перфекционист.

WINBET - удвои тръпката от играта онлайн! (18+)

Аз лично харесвам хора като него и именно затова казвам, че не мисля, че се е подготвил само за предстоящия мач или два. Според мен неговите цели, стратегия и философия за развитието на отбора и дори клуба са много по-високи и сериозни.

Обстановката му е позната, но все пак ще му трябва някакво време, докато опознае в детайли качествата на футболистите. Тук въпросът е колко бързо ще се получи този процес.

ЦСКА с четирима в защита довечера, има и други промени?

ЦСКА с четирима в защита довечера, има и други промени?

Ще се случи ли наистина точно това?

Знаете добре максимата, че който дава парите, той поръчва музиката. Аз смятам, че Бруно Акрапович е добър специалист. Не знам каква е причината за раздялата, не съм в кухнята на клуба, но един отбор не се гради за шест месеца", каза Илиев.