Феновете в България, по-специално тези на ЦСКА, са най-добрите. Това заяви вратарят на "червените" Витаутас Черниаускас.

"Запалянковците направиха наистина много хубава атмосфера в дербито с Левски. В Румъния съм играл за Динамо срещу Стяуа и е почти същото.

В България просто стадионите са по-малки и хората са по-малко. В Румъния имаше по 40-50 хиляди души, но атмосферата в ЦСКА, която феновете правят с димките и факлите, е невероятна", коментира стражът пред "Блиц".

Аспарух Никодимов: ЦСКА вече трябваше да е лидер с аванс от пет точки

Паро Никодимов: Нека и Лудогорец попищят малко от съдийството

"Да видят, че не е хубаво да те цакат"

"След Динамо останах свободен агент и имах няколко опции, но заради името избрах ЦСКА, защото това е голям клуб в Европа.

Един футболист винаги мечтае за голям трансфер, за да направи крачка напред в кариерата си. Да отиде в по-голямо първенство и да заиграе за по-голям отбор, но за момента съм изцяло концентриран в изявите си с отбора на ЦСКА. Когато оферта дойде - може би, но към момента мисля само за моя състав.

Желанието ми е да станем шампиони, а призивът ми към феновете е да не се бият, за да не играем без публика", заяви Черниаускас.