Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов говори по актуалните теми свързани с ЦСКА.

Паро е доволен от първата година на Стамен Белчев начело на "червените", но заяви, че ще му постави оценка "отличен", когато спечели шампионската титла с "армейците".

Никодимов приема със задоволство съдийските грешки в ущърб на Лудогорец, тъй като разградчани трябвало да усетят как се чувстват повечето отбори страдащи от подпирането в полза на "орлите".

Помниш ли, Херо, "Арената" в Разград през 2012-та?

Помниш ли, Херо, "Арената" в Разград през 2012-та?

Съдиите не обичат Лудогорец, а Калин Терзийски харесва Гришо...

Ето какво още заяви той пред колегите от "Тема Спорт":

"Атаката на ЦСКА към титлата се изостря отново с оглед загубата на Лудогорец и скъсяването на изоставането само на точка. Но и ЦСКА изпусна такива победи, че не е истина. Сега трябваше да води с 5 точки в първенството, а вместо това изостава с една. Тези грешки срещу Етър, Пирин и Ботев може да изиграят лоша шега на отбора в края на сезона. Но футбола затова го обичаме - никога не знаеш каква изненада може да ти поднесе. Видяхме и, че Лудогорец може да губи точки".

Кирил Десподов повежда атаката на ЦСКА срещу Витоша

Кирил Десподов влиза в ролята на Каранга

Манолев пък се завръща на десния фланг

"На този етап пиша добра оценка на Белчев по повод първата му година начело на ЦСКА. Постигна нелоши неща, но има и още много за подобряване. Като спечели титлата, тогава оценката ще е отлична. За такъв успех обаче са нужни и изпълнителни. Не става само с приказки и тактики, трябва и играчи да имаш, които да реализират замисъла на треньора и да са дисциплинирани".

"Що се отнася до съдийството - нека и Лудогорец да попищят малко, да видят, че не е хубаво да те цакат. Мечката като играе при комшията, нали ще дойде и при теб...А защо не плакаха от реферите след мача с ЦСКА? Защо като мъже не си признаха, че е имало дузпа за ЦСКА тогава? Тези номера ги знаем, не са нови. А ползата от онзи господин Бата е точно нулева. Какво подобри в съдийството? По-правилни тъчове и корнери ли да даваме? Пари на вятъра е неговото възнаграждение".

Христо Стоичков разочарован от начина на работа в Лудогорец

Христо Стоичков разочарован от начина на работа в Лудогорец

"По този начин не може да развиваш нито местните таланти, нито националния отбор"