Един от именитите бивши играчи на ЦСКА - Велизар Димитров сподели, че се е разделил по възможно най-добрия начин със столичния гранд, където доскоро изпълняваше функциите на скаут. Припомняме, че преди няколко дни той стартира работа като изпълнителен директор на втородивизионния Миньор (Перник).

Ето какво каза той пред колегите от "Дарик" и dsport.

ЦСКА без Кери срещу отбора на Чорбаджийски

ЦСКА без Кери срещу отбора на Чорбаджийски

Треньорският щаб няма да рискува с включването му в игра

"С Гриша Ганчев се разделихме по най-добрия начин. Това са нормални неща във футбола. Хора идват, хора си отиват. Абсолютно никаква драма. Мога да им пожелая само успех и дай Боже да станат шампиони тази година. В момента привличане на "червени" юноши, за да трупат опит, не стои на дневен ред. Почти сме приключи със селекцията, изчакваме отговор от две момчета. Но за в бъдеще защо не? Има доста момчета, които не взимат участие в първия тим на ЦСКА и могат да ни бъдат от полза. На този етап не мислим по този въпрос. Април-май, когато видим кои ще напускат ще се мисли по-сериозно по подсилването на отбора, за да може следващата година да бъдем конкурентоспособни на най-силните и ако ни се отдаде възможност да атакуваме влизане в елита.

ЦСКА все повече залага на имиджови ходове

ЦСКА все повече залага на имиджови ходове

В Борисовата градина се легитимират на европейската сцена не само чрез изявите си на футболния терен

Предпочитам да не давам оценки за ЦСКА, тъй като вече не съм на работа в клуба. Като фен на отбора се радвам на резултатите, подобряват се нещата, отборът вече има изграден облик и дано продължават по същия начин", каза Димитров.