Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев обясни мотивите на играчите за днешния протест срещу ръководството. Както е известно, "армейците" излязоха с 40-минутно закъснение за тренировката си и с обърнати джобове в знак на протест. Тунчев се мотивира, цитиран от "Гонг", че футболистите не искат да бъдат лъгани и искат да работят честно.

"Това беше един призив към нашето ръководство, че искаме да работим честно и да не бъдем лъгани. Като обещаем нещо да бъде спазвано. Проблемът не е при изплащането на заплатите, а да не бъдем лъгани", сподели той.

"Трябва да държим на думата си. Ние сме професионалисти и искаме всичко да е нормално. В нас няма никакви притеснения. Знаем какво ни предстои и се готвим за началото на сезона. Всичко зависи от шефовете. Те ни увериха, че всичко ще бъде наред”, добави защитникът.

"Ние се готвим, за да станем шампиони и за Шампионската лига. Това бе призив към ръководството. Ние сме тук да побеждаваме и това е нашата работа. Не смятам, че ще има продължение и от утре нещата ще бъдат наред. Нещата се отразяват върху нас, но не сериозно", завърши Александър Тунчев.