Старши треньорът на Пирин Олександър Бабич бе разочарован от отношението на футболистите му при равенството 2:2 срещу Етър.

"Знаехме, че ни очаква труден двубой и че трябва да спечелим. С тази игра в отбрана не заслужавахме дори точката с грешките, които направихме в защита. Трябва да движим топката по-добре, да я търсим, да влизаме в единоборства, да сме по-агресивни и все неща, които не видях днес на терена.

Пирин и Етър завършиха 2:2 в мач от efbet лига

Драма в Благоевград! Пирин отърва загубата от Етър с гол в 92-та минута

Ето подробности

Днес не бяхме на нашето ниво. С това поведение ще ни бъде много трудно до края на сезона. Трябва да променим нашето отношение.

Ние трябва да вземем отношение за нашите грешки. Имахме някои проблеми с контузени и липсващи футболисти. Може би трябваше да сменя 6-има футболисти, ако имах възможността. Това е труден период за нас.

Светльо Петров: Ще опитаме да изглеждаме по този начин срещу всички отбори

Светльо Петров: Ще опитаме да изглеждаме по този начин срещу всички отбори

Ето подробности

Вероятно е време за доста дълбоки анализи. Не става въпрос за тактика, а за нашия дух и нашето отношение. В последните няколко мача именно това ни липсва нашият дух, нашият характер. Трябва да си поговорим за това. Не говорим за индивидуални грешки, говорим за цялосното ни поведение. Пиринският дух, който ни липсваше. Вероятно е момент, в който и аз да си взема поуки", започна Бабич.

"Ние сме в дъното, сред последните тимове. Няма смисъл да падаме по-ниско и да сваляме гарда духом, трябва сега да натиснем педала на газта, в последните два мача и в тези мачове да играем с различно отношение и характер", добави наставникът на Пирин.