Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров коментира равенството 2:2 в Благоевград срещу Пирин в мач от третия плейофен кръг в групата на изпадащите в efbet Лига. 

"Винаги съм казвал, че малките неща са много във футбола и един-двама човека, ако си бяха на точните позиции, може би нямаше да допуснем втория гол. Съжалявам много, защото предишния мач бяхме по-добри от Пирин и загубихме, днес пак бяхме по-добри - уцелихме две греди, вкарахме си автогол, но така е във футбола. Ще работим, за да изчистваме тези елементи", започна Петров.

Пирин и Етър завършиха 2:2 в мач от efbet лига

Драма в Благоевград! Пирин отърва загубата от Етър с гол в 92-та минута

Ето подробности

"Радвам се, че момчетата осъзнават това, което им говоря през последните седмици. Ясно е, че сме изпаднали, но трябва да защитаваме честта на отбора и собствените си имена.

Ще опитаме да изглеждаме по този начин срещу всички отбори. Ако противниците са по-добри и ни победят, продължаваме напред. За мен е много важно да играем футбол", продължи той.

"Няма треньор по света, който да не иска повече работа с отбора, имахме футболисти с нарушен ритъм. Шано влиза за първи път от октомври-ноември. Не ни стигна времето. Ако изглеждахме така преди един месец, борбата щеше да е различна. Надявам се да направим отбор, който да се бори за добри резултати и да играе добър футбол", каза още наставникът на Етър.

"Всички да разберат, че ние ще опитваме да играем футбол. Искаме да привлечем отдадени футболисти, ще получат възможността да играят за доста славен клуб при добри условия и да се развиват. Надявам се привържениците и всички да разберат, че искаме да играем футбол", завърши Светослав Петров.