Възстановяването на универсалния футболист на ЦСКА - Тибо Вион върви много добре и очакванията са той да бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов до края на месеца, пише "Тема спорт".

Французинът получи контузия в глезена в плейофа реванш за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу Виктория (Пилзен), като се наложи да претърпи операция.

КАС се произнесе в полза на ЦСКА по две дела за над 300 000 евро

КАС се произнесе в полза на ЦСКА по две дела за над 300 000 евро

Лоши новини за Иван Боладо и мениджъра му Хоакин Уриарте

Първоначално кракът му бе обездвижен със специален ботуш, който той свали преди около две седмици. Оттогава насам поливалентният футболист се подготвя във фитнеса и постепенно повишава натоварванията по специална програма, изготвена от кондиционния треньор на "армейците" Кирил Динчев, и скоро ще поднови занимания с топка.

Ако всичко върви по план, завръщането на Вион ще съвпадне с поредния натоварен период за ЦСКА тази есен.

Фенове на ЦСКА: Ако ние имахме некартотекиран играч, направо ни изкарваха от групата

Фенове на ЦСКА: Ако ние имахме некартотекиран играч, направо ни изкарваха от групата

"Само ЦСКА иска промяна"

Между 21 и 31 октомври "армейците" ще изиграят 4 мача. Първо домакинстват на Зоря (Луханск) в Лигата на конференциите, а 3 дни по-късно, на 24 октомври, неделя, гостуват на Берое. На 28 октомври приемат Арда в турнира за Купата на България, а на 31-и на "Армията" идва Локомотив (Пловдив). Именно в един от тези 4 мача Вион ще се завърне в игра.