Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите на летището в Пловдив преди полета за Турция, където "червените" ще проведат зимния си лагер.

"Всичко е наред. Имахме лек проблем с автобуса, но той е решен и вече сме тук. Доволен съм от първия етап на подготовката. Няма контузени играчи. 10 дена се подготвяхме на базата ни в Панчарево. Времето беше отлично като за зимата. Изпълнихме, каквото бяхме замислили", започна Илич.

"Бисмарк (Чарлс) тренира нормално. Бамба и Дончев имаха операции преди известно време, но идват с нас. Ако има играчи, които ще донесат качество, аз съм "за" да ги вземем. Надяваме се да няма контузии", продължи той.

Илич отговори и на въпрос, свързан с дискусиите дали българските отбори трябва да мерят сили с руски съперници: "Няма да меся политиката и спорта. Планирали сме шест контроли, уредихме шест съперника. Това е."

"Много е далеч да мислим за титла. Супер е, че завършихме първия полусезон първи, но всички осъзнават колко трудно ще е напролет", завърши Саша Илич.

Турицов: Всички искаме да сме шампиони, но е рано да говорим за титла

Турицов: Всички искаме да сме шампиони, но е рано да говорим за титла

"Мога да обещая, че ще дадем всичко със себе си"