Капитанът на ЦСКА Петър Занев коментира убедителната победа на "червените" като гост на Етър с 4:0. Бранителят се разписа от пряк свободен удар в 81-ата минута.

ЦСКА победи Етър с 4:0

10 от Етър паднаха тежко от ЦСКА

Вив Соломон-Отабор и Петър Занев с първи попадения за "червените"

"За да се стигне да бия този фаул, имахме две тренировки на статични положения, днес играхме като отбор, за мен мачът в Пловдив беше по-добър, там имахме повече положения, но допуснахме две-три контраатаки, не трябва да е така. Започваме да играем атакуващо, да пресираме, да владеем топката, целта е да вкарваме голове и да играем атакуващо", коментира Занев след срещата.

"След като си вкараш головете и имаш късмет, Етър имаха две-три контраатаки, не ни вкараха, това е пътят да има стил на игра, за да направим поредица от победи. Докато отборът на Етър се защитаваше в собствената половина нямахме много ситуации, когато отборът е компактен няма много пространства. Да, червеният картон ни помогна, но си имаше втори жълт картон", добави той.

Милош Крушчич: ЦСКА върви напред, не сме се отказали от титлата

Милош Крушчич: ЦСКА върви напред, не сме се отказали от титлата

"Имаше голямо напрежение преди мача за нас"

"Остават седем мача до края на годината, надявам се, да ги спечелим всичките. Трябва да си реализираме положенията, когато атакуваш имаш ситуации. Нека да мислим мач за мач, във футбола всичко е възможно.

Неприятно е, ние сме малка държава, малко преувеличиха нещата. За резултата какво да кажа, Англия е доста добър отбор, в спорта винаги има шанс, важна е настройката, младите трябва да вдигнат глава", заяви той по повод скандалът с расизма по време на Европейската квалификация с Англия и дали имаме шанс за Евро 2020.