Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов похвали смелостта на Саша Илич да залага на повече българи, макар че разкритикува цялостното представяне на тима на старта на сезона.

"Единственото хубаво нещо на този отбор е, че дойде треньор който "бута" и българите, и младите момчета и ги слага. Поема риска и ги слага в състава. Само адмирации. Това е перспективата, а не да даваш пари за недоказани чужденци от долните дивизии", каза Паро за "Мач Телеграф" и допълни:

Асен Дончев стартира от първата минута срещу Македония ГП

Асен Дончев стартира от първата минута срещу Македония ГП

Младокът е спечелил доверието на Саша Илич

"На мен ми харесва Илич, защото предишните не рискуваха - дори и българските треньори не смееха да пускат тези млади момчета. Сега по 4-5 българчета ти радват окото, защото се раздават доколкото могат. Да, ще бъркат, защото са млади. Важното е да имат мерак и да горят на терена - ето това иска публиката. Даже и при някоя загуба няма да ги упрекнат толкова".

Никодимов коментира бойкота на Сектор Г спрямо клубното ръководство, довел до непосещение на мачовете на ЦСКА.

"Съгласен съм донякъде с публиката, но трябва да се знае, че не е лесно да се управлява клуб. Като искат да участват в управлението, да си купи всеки абонаментна карта, да правят вноски. Тогава може да имаш претенции и да ръководиш някои неща. И аз критикувам, но аз знам какво е - поне в спортно-технически аспект. Всеки отбор има кризи. И при нас в ЦДНА след 9-те поредни титли имаше вакуум, имаше и една поредица преди да дойдат Ицо, Емо и Любо. Винаги е имало спадове и после въздигания. Затова публиката трябва да се обедини и не само да критикуват, ами да помогнат", призова Паро.

По повод утрешния реванш с Македония ГП от 20 часа след 0:0 в Скопие, Никодимов бе категоричен. "Няма какво да се изчаква в четвъртък. Още първото полувреме ЦСКА трябва да подскаже на съперника, че не са за този турнир. Нужна е атака! ЦСКА не е кой знае каква класа в този състав, но с желание и раздаване може да си свърши работата. Ако не могат да бият Македония ГП, по-добре да им отворят портала и да си заминават. Изобщо не си и помислям, че може да стане някакъв гаф", завърши Паро Никодимов.

ЦСКА възнамерява да привлече още трима нови

ЦСКА възнамерява да привлече още трима нови

Селекцията на "Армията" продължава