От ЦСКА се похвалиха на официалния си сайт, че са срещнали разбиране от Столична община, относно стадион "Българска армия".

Днес собствениците на "червените" Гриша Ганчев и Юлиян Инджов имаха среща с главния архитект на столицата Здравко Здравков.

Ето какво съобщиха от "Армията" след въпросната среща:

ММС одобри идеята за инвестиционни намерения на собствениците на ЦСКА

ММС одобри идеята за инвестиционни намерения на собствениците на ЦСКА

Ръководството на футболния клуб се ангажира да представи еквивалента на стойността на апортирания имот в парични средства

"След днешната среща на собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и изпълнителния директор Пламен Марков с главния архитект на столицата г-н Здравко Здравков, искаме да Ви уведомим за следното:

ПФК ЦСКА София срещна разбиране от Столична община, която ще съдейства с всички възможни и законови средства за реализирането на мащабните ни инвестиционни намерения и привеждането на стадион "Българска армия" във вид, който да отговаря на изискванията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на главния архитект, че в срок до 15-20 септември ще бъде издадена "Виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион "Българска армия" и ние ще можем да пристъпим към изготвянето на конкретни проекти.

Уверени сме, че заедно с държавата и общината и занапред ще работим в една посока, за да има огромната армейска общност наистина стадион, който милионите червени футболни привърженици заслужават".

ЦСКА с инвестиция за по-бързото възстановяване на "червените" футболисти

ЦСКА с инвестиция за по-бързото възстановяване на "червените" футболисти

На "Армията" са закупили последно поколение криокамера