Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров заяви, че е задължително тимът да премине първия квалификационен кръг от Лига Европа, побеждавайки Титоград. 

"Ще видим в първия мач дали отборът е готов. Според мен не е на 100%, но на 80-90% сме готови. Надявам се първия противник успешно да го преминем. А след това ще са ни нужни повече от 100%, ако искаме да преодолеем съперниците.

ЦСКА победи Вихрен с 3:0

ЦСКА завърши подготовката си с победа над Вихрен

Това беше последна проверка за "червените"

Не сме коментирали за подценяване. Не мисля, че някой ще подцени Титоград, защото едно подценяване ще ни струва доста скъпо. Задължени сме да минем първия противник. Вторият е доста сериозен. Първият - не толкова, но черногорците са здрави момчета, ако не подходиш сериозно, ще си изпатиш. Ще е здрава битка", каза Бодуров, който похвали новите попълнения.

"Новите са работоспособни момчета, влагат се във всяка една тренировка, не се пестят. От такива футболисти имаме нужда. Доволни сме всички. Надявам се да направим силен сезон и да вдигнем някаква купа, която е толкова дългоочаквана. Определено новите са добри за нашия отбор", завърши Николай Бодуров.

Добри Митов: Няма контузии и сме готови да чакаме битките за Европа

Добри Митов: Няма контузии и сме готови да чакаме битките за Европа

Кой ще играе, ще видите непосредствено преди мача с Титоград