Бившият футболист и директор в ЦСКА - Георги Илиев, коментира случващото се на "Армията" и в Левски. Майкъла е на мнение, че "сините" вървят към фалит. Той добиви, че за него сезонът на "червените" е добър, щом са се класирали на второ място. 

"Левски върви към фалит. Наско Сираков няма бизнес. Венци Стефанов няколко пъти каза, че едно е да си ръководител, друго е да си собственик. Защото собственикът вади пари. Знаете, че Сираков имаше сериозен конфликт с Кирил Домусчиев - единият е милиардер, а другият няма 2 лева. И коментира, че трябвало още 20 години, за да го настигне във футбола. Къде да те настигне?! Вижте условията в Лудогорец, вижте базата им - така трябва да бъде във всеки отбор. И той тръгнал да коментира този човек за футбол... Безумие!", започна Майкъла пред "Спортал". 

На Левски му пречи законът, не Домусчиев

На Левски му пречи законът, не Домусчиев

Единствените неща, които Сираков може да направи, щом ситуацията не му изнася, е да настоява за промяна в закона или да напусне първенството

"Левски нямат шанс да продължават по този начин. И фалит, и агония е много тежка ситуация. Не виждам за момента нещо друго за Левски, не виждам друг вариант. Да, феновете ще помогнат, може би още един-два месеца, но това не решава проблема. Активността на феновете спасява Левски от тотален фалит вече половин година, но това не може да продължава вечно, защото това не е бизнес - да събираш по 10-15 лева, за да оцелее отборът. За да си собственик на Левски или ЦСКА, трябва да имаш 100 000 милиона на година от бизнес, от които да отделиш 20 милиона за издръжката на клуба. Наско Сираков откъде да извади 100 милиона! В това тежко време всеки трябва да си прави сметката". 

"Сезонът на ЦСКА е добър. Втори сме, вече се радваме на това. Не може да паднеш от Локо (Пловдив) в София пред 15 000 цесекари. Това е падение голямо, но ръководството го приема и смята, че е нормално. И така - втори ставаме и играем в Лига Европа. За ръководството това е успех, всеки има различно ниво на задоволяване. Не е нормално за мен, но щом са доволни. Който плаща, той поръчва музиката", каза още Илиев. 

"Милош Крушчич беше в ЦСКА, за да се учи. Да си добави във визитката, че е бил треньор в ЦСКА. Мисля, че ЦСКА 1948 ще е сериозен конкурент през новия сезон. Познавам Красимир Балъков, знам амбициите на Мартин Камбуров, Галин Иванов. Познавам Найденов от дете. Този клуб показва, че иска да остави някаква следа в българския футбол. В ЦСКА играчите нямат понятие какво е ЦСКА. Едно време на скамейката Паро Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов. Сега като видиш кои са треньорите и помощниците... Цялата система се изкриви, това е реалността". 

ЦСКА си е осигурил бразилец от Белгия?

ЦСКА си е осигурил бразилец от Белгия?

Трансферът все още не се обявява, защото играчът е от страна извън ЕС

"Трябва да се каже още, че Гриша Ганчев не е закъснял един месец с парите. А не са малко пари. Хубаво е ръководството и играчите да се замислят малко, човекът си дава парите. Това са негови милиони, може да си ги харчи на Малдивите, а той им дава заплати. И идва Локо (Пловдив) и те бие, дръпнаха им чинията, точно преди да закусят. Не е нормално това, спортно-техническото ръководство и играчите трябва да се замислят. Виждате, че на Ицо Стоичков му писна. Каза си мнението, той обича да си казва неговото лично мнение", завърши Георги Илиев.