Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович сподели след края на мача с Ботев (Вр), че когато Евандро спре да вкарва тимът му ще има проблем. Сръбският специалист заяви, че е доволен от играта в защита, но в средата и в атака нещата трябва да се подобрят.

Попадението на Евандро беше негово пето от началото на сезона във всички турнири.

ЦСКА победи Ботев (Враца) с 1:0

Евандро продължава да носи ЦСКА на гръб! "Червените" пак се измъчиха на "Армията"

"Червените" с първа победа на "Армията"

"Играхме 120 минути срещу Осиек и трябва да кажа, че не бяхме максимално концентрирани на фона на мача през седмицата. Пътуването също изигра своята роля, тъй като да играеш на два фронта е трудно. Един отбор на два фронта и да гониш резултати и в двата турнира е тежко. Трябва да кажем, че Ботев (Враца) днес дойде и игра добър футбол. Първата част не направихме нищо, докато Ботев игра добре. Второто полувреме напипахме верния ритъм и пресирахме отбора на Враца. Тогава създадохме положения. Евандро отново се оказа човекът на точното място. Отново обаче имахме проблеми в предни позиции. Когато Евандро не вкарва, ще имаме проблеми. В предни позиции имаме още играчи, които трябва да вкарват", започна Люпко.

"Не знам как ще издържим в тази натоварена програма, която ни предстои. Ще ни бъде тежко в този натоварен график, тъй като нямаме толкова много избор в състава. Мога да изтъкна Раул Албентоса в днешния мач, който и днес се представи добре. 120 минути игра в Хърватия и днес отново и не направи нито една грешка. От него съм много доволен. В защита, като цяло, играта изглежда добре, но в средата и в атака не разполагаме с чак толкова различни изпълнители", завърши Петрович.