Любослав Пенев изрази задоволство от успеха с 5:1 над Септември, който доближи ЦСКА на 2 точки от Лудогорец, преди утрешния мач на разградчани в домакинството с Ботев (Враца).

"Силен мач, защото победихме с голяма разлика. Доволен съм от играта - това, което тренирахме през седмицата се получи. Това е моделът, който изграждаме. Вижда се, че сме на правилния път", заяви Пенев.

"Ние сме си обединени по принцип. Въпросът е, че когато има проблеми, те трябва да се решават. Изправям се срещу тях. Трябва да гледам ситуацията за дузпата, мисля че не е ситуация, която определи крайния изход на мача. Головете са най-малкото, което ме радва. Играта е това, което ме интересува", добави Ел Голеадор.

"Новото попълнение е много добре, има школа. На една тренировка беше... Доволен съм. От утре Бодуров започва тренировки, да се възстановява. За другия мач ще бъде на разположение. Да ви кажа честно, не знам какво се случва с Бербатов, нямам информация. Спирам дотук", каза още Пенев.

"Аз не апелирам да няма грешки срещу ЦСКА. Апелирам за безпристрастно съдийство, говоря за всички мачове, а не само за мачове на ЦСКА. Говоря в по-голям мащаб. Те трябва да помагат на изстрадалия ни футбол да се възстанови, за да отидем там, където сме били. Спираме по този въпрос, казах каквото имам да кажа. За мача... Колко са леки и тежки мачовете, продължаваме по програмата. Няма да се отклоним, резултатите са налице. Разбира се, ротациите ще продължат - трябва да има конкуренция", завърши специалистът.

ЦСКА разгроми Септември с 5:1

Ураган на "Армията"! ЦСКА разпиля Септември, Али Соу избухна с хеттрик!

"Червените" се върнаха на победния път