Треньорът на ЦСКА - Любослав Пенев, даде пресконференция преди мача с Берое. Трибой за титлата ще има, ако в този кръг Левски победи шампиона Лудогорец, отчете специалистът.

"ЦСКА се намира в добра форма и надгражда. Това е, което ме интересува най-много. Помощ от Левски за нас? По-добре е всеки да гледа себе си. Ако някой някъде сбърка и ние сме печелившите - прекрасно! Но първо трябва да гледаме нашата работа - да побеждаваме и да печелим точки", каза Пенев.

Снимка 417752

Източник: LAP.bg

"Първите 6 отбора са на местата си съвсем заслужено. Берое е сериозен отбор, с добри футболисти, с млади треньори. Искат да правят добър футбол. В никакъв случай няма да подценим този мач срещу тях.

Винаги съм бил оптимист и много взискателен. От всяка ситуация искам да извличам максимума и отборът го прави. Трите точки разлика с Лудогорец са един мач. Преди разликата беше по-голяма. Интересуват ме мачовете, които ни предстоят. Победителят ще излезе от директните двубои. В другите мачове не трябва да се допускат грешки. Няма застрахован отбор, който ще спечели всички мачове. Защо да няма сили ЦСКА да се пребори и за Купата? Не е тайна за никого, че нямаме дълга скамейка, но сме в битката и то се вижда.

Снимка 417751

Източник: LAP.bg

Думите ми за съдиите не са опит за натиск. Аз съм с идеята и виждането, че тези хора трябва да са незабележими. Не е ли по-добре да гледаме мачове като тези в Европа? Не искам да ми помагат, нито да ми пречат. Спираме дотук, макар че съм сигурен, че пак ще има поводи да ги коментираме", добави той.

"Смятам, че спазваме рамките на добрия тон и рамката с изисквания от страна на БФС. Дано и те я спазват..." завърши Любо.

За ЦСКА предстоят 5 мача за 14 дни, Любослав Пенев ще трябва да прояви творчество

За ЦСКА предстоят 5 мача за 14 дни, Пенев ще трябва да прояви творчество

Сгъстената програма на "армейците" почти сигурно ще доведе до ротации в състава