Тарторът на агитката на ЦСКА- Иван Велчев-Кюстендилеца даде своето обяснение за проваления сезон на "армейците". Той публикува дълъг статус във Фейсбук.

Публикуваме го без редакторска намеса:

"Много бързо забравихме, къде бяхме преди 2 години. Опитваме се да не отчитаме, че срещу нас се води война на всички фронтове от хора, които са "силните на деня" и от които зависи всичко в тази държава. Не отчитаме, че при едните се правят трансфери за по 2-3 милиона евро и се дават заплати по 50-60 хиляди евро. А другите също направиха селекция с пари с неясен произход и раздават заплати от рода на 30 хил. евро като тази на Холмар".

Стамен Белчев променя състава на ЦСКА

Стамен Белчев променя състава на ЦСКА

Гласува доверие на по-младите, Вальо Антов ще е титуляр и срещу Ботев (Пд)

Искаме българи в отбора, но не спираме да ги плюем, ако дойдат само чужденци, ще почнат коментарите защо няма българи в отбора. Трябва да се отбележи също така подкрепата, която получиха нашите противници от съдии, комисии, БФС, даваха се пари на противници и какво ли още не, но се държахме достойно до мача в Разград, където рухнахме. Някой попита ли нашите футболисти как се чувстваха след дузпата за турците срещу Септември, защото и те не са слепи и виждат какво се случва в нашето жалко първенство, в което и Барса и Реал щяха да бъдат отрязани, наритани и ощетени от съдиите".

Кюстендилеца победи Любо Делев от "София-Запад"! (ВИДЕО)
Обновена

Кюстендилеца победи Любо Делев от "София-Запад"! (ВИДЕО)

Лидерът на "Сектор Г" прие предизвикателството

"Не ме разбирайте погрешно, не искам да защитавам футболистите, защото и те носят вина, особено за последните мачове, в които нещо ни куцаше и миришеше на бездушие. Коментарите за даване на мачове и уреждане на титли ще ги оставя на по-знаещите от мен, само ще вметна, че който познава Гриша Ганчев, знае, че би предпочел никога повече да не се занимава с футбол пред опцията да полегнем на който и да било", се пише в част от обръщението на Иван Велчев-Кюстендилеца.