Георги Димитров коментира отстраняването от отбора на капитана на ЦСКА Николай Бодуров. Ето какво каза Джеки пред "Блиц":

"Не съм изненадан, че постъпват с Бодуров по този начин. Очакваше се. Те са конспиратори. Като отстраниха Осиек и игра Бодуров, нямаше проблем. Сега решиха да го махнат. Не знам какво точно е станало, но нашите треньори, когато и да ги набиеш, няма да сбъркаш. Те са като куклите, които ги мятат на борците, за да ги тръшкат. Повечето ни треньори са празноглави.

Сега просто решиха да нарочат Бодуров за виновник. А той е класа над останалите. Испанската тояга, който направи дузпата за Зоря, изобщо не може да се сравнява с него. Той не става за нищо, само му вижте физиономията.

Пената какъв е? Помощник ли е на Люпко Петрович? Сръбския Пенев - така му казват в Сърбия. Знам, защото често ходя там. Може и да зная сръбския език по-добре от него. Онзи ден дори преводачката не му разбираше какво говори. Ама знам ли, може да е бил почерпен.

Борис Галчев: Бодуров не заслужава отношението, което получава

Борис Галчев: Бодуров не заслужава отношението, което получава

До този момент Бодуров не е дал изявление

Чиста дузпа срещу Зоря, как да няма? Испанската тояга завлече топката с ръка. Удари се в ръката му, няма значение, че първо в гърдите или някъде другаде. Те продължават да реват и съдията да им е виновен.

Вижте Локомотив (Пловдив), че не се оплакват. А на тях не им дадоха 1000-процентова дузпа. Ако бяха срещу Зоря, щяха да победят без проблем. Украинците не са нищо особено, просто ЦСКА не играе", каза Джеки.

Майкъла: Като сменяме на шест месеца треньора, няма как да стане

Майкъла: Като сменяме на шест месеца треньора, няма как да стане

"Много е объркана схемата в клуба"