ЦСКА има притеснение, свързано с предстоящите две гостувания на Славия в първенството и турнира за Купата на България, пише "Тема Спорт".

Както е известно, феновете на ЦСКА са в открита вражда с президента на "белите" Венцеслав Стефанов, а при последната визита на тима в "Овча Купел" през пролетта стотици седалки в Сектор В на стадион "Александър Шаламанов" бяха счупени и запалени от тях. По този повод босът на Славия заяви онзи ден, че билетите за предстоящия в петък шампионатен двубой между двата тима ще са по 20 лв, но ако се стигне до нови ексцесии тези за битката за Купата във вторник ще са с цена от 50 лева.

В ЦСКА силно се надяват да не се стига до подобна ситуация, тъй като тя може да значи и наказание от БФС, свързано със следващото домакинство на тима. Както е известно, то е срещу Лудогорец, като се явява последен мач на стадион "Българска армия" преди предстоящата мащабна реконструкция. Дори частично затваряне на трибуните за този двубой сериозно би навредило на готвения празник на 10 декември. Затова и в Борисовата градина се надяват предстоящите два двубоя да преминат спокойни, а есенният дял да бъде закрит подобаващо с шоу пред пълен стадион срещу директния конкурент за шампионската титла.