Емил Димитров сподели, че е изненадан от решението на Гриша Ганчев да се оттегли от ЦСКА. Ето какво каза бившият акционер в клуба:

"Определено ме изненада и ако няма някакъв друг скрит мотив, то мнението ми е, че по-добре от Ганчев никой не се е справял в ЦСКА. Не знам какво стои зад декларацията на феновете, но тя не е логична, при положение че сделката за Али Соу е перфектна. Колко подобни трансфера има дори в "скъпа" Европа на такава цена?

Гриша Ганчев пред ТОПСПОРТ: Аз и Инджов прекратяваме дейността си в ЦСКА

Гриша Ганчев пред ТОПСПОРТ: Аз и Инджов прекратяваме дейността си в ЦСКА

"Благодаря на армейската общественост, че беше съпричастна с нашето дело"

Декларирам, че подкрепям Ганчев, защото политиката му за работа в клуба е правилна, а дали има други мотиви, той си знае. Доколкото го познавам, е толкова обвързан с ЦСКА, че трябва да му скъсат сърцето, за да си тръгне. Нормално е да има емоция у човек, направил толкова за този клуб, и изведнъж някаква фракция му извива ръцете и му определя нещата. Като не искат да се продават играчи, ще идват по 20 000 на мач и ще си плащат билетите. Бюджетът на ЦСКА е висок. Понеже всички са цъфнали и вързали в държавата, някой да вади тези пари от джоба си просто не е логично.

Донякъде чисто емоционално могат да бъдат разбрани такива фенове, но не забелязват ли, че тази продажба се подготвя отдавна. Взети са вече и двама заместници - един по-опитен и един по-млад, утре и от двамата клубът може да изкара пари. Не виждам драма. Така се издържа клуб, цял свят го прави", каза Димитров пред "Тема: Спорт".

Феновете с опит да убедят Гриша Ганчев да остане

Феновете с опит да убедят Гриша Ганчев да остане

Това трябва да се случи днес