Близо две седмици преди домакинството на ЦСКА срещу Лудогорец, което е на 10 декември, "армейците" са разпродали повече от половината от билетите за двубоя, което става ясно след справка в онлайн платформата URBO. Очаква се в следващите дни пропуски да бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на стадион "Българска армия".

Цените на билетите са между 10 и 20 лева, а достъп до ВИП-ложата струва 130 лева.

Стойко Сакалиев с важна информация за феновете на ЦСКА

Стойко Сакалиев с важна информация за феновете на ЦСКА

Предстои тотална разпродажба на клубна екипировка от минали сезони

Както е известно двубоят с Лудогорец носи допълнителен заряд и емоция, тъй като този път той не е свързан само със спортно-технически особености и съперничеството между двата тима. Това ще бъде последният мач в историята на клуба, изигран на построения през 1967 година стадион "Българска армия" в този му вид. След много усилия "армейците" получиха разрешение да изградят ново съоражение, припомня "Тема спорт".

Очаква се дни преди мача с Лудогорец пропуските да бъдат изчерпани и стадионът да бъде претъпкан, така както бе и на последното домакинство срещу този съперник, загубено от "червените" с 0:1. Това означава, че над 15 000 зрители ще подкрепят ЦСКА в мач, който има шампионска характер и носи допълнителна тръпка заради сбогуването със стадиона в настоящия му вид.