Бившият футболист и директор в ЦСКА - Драголюб Симонович, написа много дълъг пост на стената си във "Фейсбук" за случващото се в политическия и футболния живот в България. 

Ето част от мнението му, което касае ЦСКА и битката за титлата: 

"Тежка и луда година за ЦСКА. Базел, поражение от Левски, бойкот на Сектор "Г", Оперативния искаше обединение, Кабаков и ВАР решиха първото дерби в Разград, Сале вече се виждаше на Калотина... След това дойде може би най-важната част от сезона - онези поредни победи далеч от дома за кратък период от време. Отборът не падна психически в нито един момент. 

Първите 15-20 минути срещу Лудогорец на "Армията" бяха твърде дефанзивни. След това Кабаков взе нещата в свои ръце и мач почти не се игра. 

Реалната разлика в този момент, два кръга преди края е поне 10-12 точки в полза на ЦСКА. Единствената причина да е само една точка, това е прочутата пълна чанта на Караманджуков, Кабаков и много негови колеги, българската ВАР система...  Сега няма оправдания и извинения, две победи за ЦСКА са задължителни. 

След тези три дербита с Лудогорец, няма съмнение, че Кабаков стана важен член на ОПГ. Това не бяха обикновени грешки. Той влизаше във всеки мач с ясна цел и готова тактика да ощети ЦСКА и да помогне на Лудогорец. 

Няма съмнение, че реферите ще се опитат да отмъкнат титлата от ЦСКА и в последните два кръга. Сигналите за престъпната дейност на българските съдии вече са много. Лаура се занимава с вас, забравете за Кашай".