Най-късно до десет дни феновете на ЦСКА ще се запознаят с дългоочаквания проект за реконструкция на стадион "Българска армия", твърди "Тема Спорт". До края на месеца ще бъде проведена пресконференция, на която червените ще демонстрират нагледно работата, която са свършили в последната година с помощта на над 20 чуждестранни специалисти с богат опит в строителството на стадиони.

След това ЦСКА и държавата чрез съвместното дружество "Българска армия имоти" ще кандидатстват с този проект за разрешително за строеж. Припомняме, че преди няколко дни служебният министър на спорта Весела Лечева обяви, че е оптимист за осъществяването на идеите на клуба.

Саша Илич даде 4 дни почивка в ЦСКА

Саша Илич даде 4 дни почивка в ЦСКА

"Червените" ще играят контрола със Спортист в Своге

"Текат процедури и действия, свързани с изготвянето на идейния проект, на основния проект за реконструкция на стадиона. Всичко вече е в ръцете на футболния клуб. Ние оказваме необходимото съдействие за издаване на някои необходими документи. Най-важно е, че съвместното дружество е факт. Те имат свободата да правят всичко онова, което бяха набелязали като стъпки, така че в най-скоро време очакваме и първа копка", заяви Лечева.

В ЦСКА се надяват, че първата копка ще бъде осъществена в началото на лятото, а тимът ще започне следващия сезон на националния стадион "Васил Левски". На предстоящата пресконференция се очаква от клуба да отговорят на всички въпроси, свързани с бъдещото съоръжение. Феновете пък за първи път ще видят как то ще изглежда в завършения си вид, след като досега червените представяха само отделни сегменти от предстоящата реконструкция.

Бусато бие по "сухи" мрежи легенди на ЦСКА

Бусато бие по "сухи" мрежи легенди на ЦСКА

Бразилският страж "заключи" вратата си