От Бодьо/Глимт публикуваха специален материал в официалния си сайт за предстоящата среща с ЦСКА в груповата фаза на Лига на конференциите.

Норвежките шампиони видимо са респектирани от визитката на "армейците", като не пропускат да споменат, че "червените" са стигали до три полуфинала в европейските клубни турнири. 

Снимка 548392

Източник: Официален сайт на Бодьо/Глимт

"..Нови точки ще бъдат присъдени в четвъртък, когато ЦСКА и Бодо/Глимт се изправят един срещу друг в българската столица София. Това няма да е леко гостуване, тъй като те са най-успешният български клуб, който участва в тазгодишното издание на Лига на конференциите. ЦСКА е основан през следвоенните години през 1948 година и за относително краткия си живот е успял да спечели цели 56 трофея в родната си страна. "Червените" е псевдонимът на клуба, който разделя трофеите си на 31 от първенство, 21 Купи на България и 4 Суперкупи...".

Снимка 548393

Източник: Официален сайт на Бодьо/Глимт

"...ЦСКА е добре познат на най-големите европейски отбори. "Червените" два пъти са стигали до полуфиналите в Шампионска лига. За съжаление, клубът така и не успява да се класира за финала в турнира на богатите...".

"...ЦСКА е стигал и до полуфиналите и на турнира за Купата на носителите на купи, който постепенно се трансформира в Лига Европа...".

Стойчо Младенов: Бодьо/Глимт са здрави и технични, но с 12-ия си играч ЦСКА трябва да победи!

Стойчо Младенов: Бодьо/Глимт са здрави и технични, но с 12-ия си играч ЦСКА трябва да победи!

Вижте подробности