Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде пресконференция преди утрешния втори мач от групите на Лига на конференциите срещу Бодьо/Глимт. "Червените" ще търсят първа победа срещу коравия съперник от Норвегия. 

Ето какво каза Младенов:

"Очаквам добра игра. Да надделеем и да спечелим мача. Това е целта и върху това работим. Този мача само може да ни помогне за самочувствието и увереността, за победата над Левски говоря. Порадвахме се в съблекалнята и веднага започнахме да мислим за двубоя, който е утре. Няма слаби отбори. Всеки търси победата. Тяхната схема е почти като нашата. Въртят триъгълника в центъра на терена - двама офанзивни или двама дефанзивни. Имат много добре играчи. Физически здрави, но и технични. Те правят висока преса, имат бързи хора.

Надявам се да се справим по най-добрия начин. Всеки мач има своето значение. Играем у дома пред 12-ия ни играч. С помощта на публиката да победим. Важни са трите точки, важно е да защитим името на ЦСКА в Европа. Ако вземем точките, ще бъде добре за настройката преси следващите мачове в групата. Футболистите ми са възстановени на 100%. Всички са здрави, с изключение на тримата оперирани и трайно контузени".

Кнутсен: ЦСКА е отбор, който обича да атакува

Кнутсен: ЦСКА е отбор, който обича да атакува

"Нямам търпение за мача"