ЦСКА е правоприемник на фалиралото дружество. ЦСКА е у дома - на стадион "Българска армия". Титлите и купите на клуба са в музея, а легендите - близо до отбора. В Европа миналата есен приветстваха навсякъде ЦСКА и отбелязваха славното минало на "червените". Феновете продължават да живеят с любимия си тим, всеки ден...

ЦСКА откупи емблемата си. Бяха платени 8 милиона лева - огромна сума за българските стандарти. Остава една малка подробност. Тя е и в сайта на УЕФА да бъде добавена историята на клуба. За целта, повтаряме го много пъти, нужно е само едно писмо. От БФС. За въпросната правоприемност. То продължава да липсва.

На вниманието на господин Михаил Касабов, на господин Борислав Попов и всички останали, които в момента оглавяват футболния ни съюз, пак ще припомним решение на ФИФА. А те да отговорят публично защо най-после историческата справка не отиде към УЕФА. Ако чакат и папата да се произнесе - едва ли ще го направи. Колко време е нужно за изпращането на един мейл?

Снимка 448408

Източник: LAP.bg

Ето и решението на ФИФА (по делата, водени срещу клуба от бивши футболисти на ЦСКА) от... 9 август 2020-а година.

"Въз основа на информацията и документацията, с която разполагат, членовете на Комитета решават да подкрепят заключенията на председателя и зам. председателя на Дисциплинарния комитет и считат, че нямат друга алтернатива, освен да заключат, че новият Клуб, ПФК ЦСКА-София, трябва да се счита за спортен правоприемник на първоначалния длъжник, ПФК ЦСКА София".

Снимка 454606

Източник: БГНЕС

ЦСКА върви напред, този сезон направи и дългоочаквания пробив в Европа. ЦСКА десетилетия прославяше България зад граница. Какви футболисти даде на националния ни отбор, няма смисъл да повтаряме. Няма да ни стигнат редове да ги изредим. Ако отношението на БФС продължи да бъде такова, поне хората там да обяснят защо. Половин България, "червена" България заслужава това.

Велизар Димитров: Дано ЦСКА стане шампион още през тази година

Велизар Димитров: Дано ЦСКА стане шампион още през тази година

"С Гриша Ганчев се разделихме по най-добрия начин"