Официалната автобиография на легендата на българския футбол Димитър Пенев е готова. Това съобщиха на официалния сайт на ЦСКА:

"Армейци,

от печат излезе дългоочакваната биография на една от легендите и емблемите на ЦСКА - Димитър Пенев.

В "Стратега" ще можете да прочетете интересни и неподправени истории от живота и кариерата му - и като футболист, и като треньор. Всичко за живота му, около преминаването му в ЦСКА, около националния отбор, офертата от Интер, за великите сблъсъци на червените срещу големите европейски противници на терена.

Всичко това е събрано в 263 страници заедно със спортния журналист Иво Тонков, с който двамата са съавтори на това произведение. Ще намерите и уникални снимки, близо 200, голяма част от тях не са ставали достояние на широката публика.

Изданието е в два варианта - с твърди корици. Стандартното е с цена е 24.90 лева, а колекционерското - 27.90, като то е с три уникални пощенски картички с Димитър Пенев и автограф от него.

Поръчки за "Стратега" още преди да е пусната в продажба можете да направите на мейл tonkovsport@gmail.com, като оставите имена на получател, точен адрес на офис на "Еконт" и телефонен номер. Книгата ще бъде изпратена с наложен платеж.

Очаквайте скоро информация за официалното представяне на книгата!".

Димитър Пенев за Базел - ЦСКА: Един мач е - като на прескочи кобила

Димитър Пенев за Базел - ЦСКА: Един мач е - като на прескочи кобила

"Пожелавам пълен успех"