Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството на Хебър Пазарджик от 10-ия кръг на efbet Лига. В нея след травма се завръща Живко Атанасов, който пропусна гостуването на Септември заради проблеми в прасеца. Аут заради контузии са Цветомир Панов и капитанът Даниел Димов. Срещата пропуска и нападателят Закария Беншаа, който получи червен картон на срещата в София, съобщиха от варненския клуб.

Заради наказание треньорът Илиан Илиев ще наблюдава мача от трибуните на стадион "Тича", а неговият помощник Петър Костадинов ще ръководи срещата от скамейката.

В групата на Черно море за двубоя са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Петар Босанчич, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мимито Биаи, Велислав Василев, Мазир Сула, Матеус Клементе, Алекс Фернандес, Матиас Курьор, Николай Златев, Исмаил Иса и Мади Кета.

Двубоят между Черно море и Хебър е утре от 21:00 часа на стадион "Тича" във Варна. Цената на билетите е 9 лева и те ще могат да се закупят от касите на стадиона от 18:30 часа, както и онлайн в мрежата на Ивентим.

До момента Черно море е на четвъртото място с 16 точки след пет победи, едно равенство и две загуби. "Моряците" имат и мач по-малко. Тимът от Пазарджик е на 13 място със 7 точки след два успеха, едно равенство и 6 поражения.

Илиан Илиев за наказанието: Винаги се появяват някакви странични дразнители, ще обжалваме

Илиан Илиев за наказанието: Винаги се появяват някакви странични дразнители, ще обжалваме

Мога да кажа много неща, коментира той