Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след победата на "моряците" с 2:0 над Дунав в Русе, че в следващия мач срещу Левски ще бъде толкова трудно, колкото и ако нямаше финансови проблеми при столичани.

"Не можем да кажем, че беше лесно. Изпускаш положения и държиш само един гол преднина като гост. Важното е, че създаваме положения, което на този етап е добре. Футболистите се стараха много и като цяло сме доволни. Добър мач. Не трябваше да излезем притеснени и да гоним резултат.

И в следващия мач ще излезем да играем футбол. Ако спечелим трите точки - добре", каза Илиев, след което коментира следващия мач на моряците, който е домакинство на Левски.

Людмил Киров: Не мога да убедя феновете, че до края на сезона всичко ще бъде наред

Людмил Киров: Не мога да убедя феновете, че до края на сезона всичко ще бъде наред

Наставникът на Дунав говори след загубата от Черно море с 0:2

"Не ми е работа да коментирам Левски. Като цяло е неприятно за всеки един отбор да попадне в такава ситуация. Познавам Хубчев и доста от момчетата. Знам, че като излезеш на терена тези ситуации не влияят. Сигурен съм, че мачът ще е толкова труден, колкото и ако нямаше тези сътресения в Левски", разясни Илиев.

"Нас ни притесняват натрупаните картони, но имаме млади момчета, които са готови да влязат. Взехме един футболист, който се е доказал в България. Имаме млади момчета и чужденци, които също заслужават да играят", завърши Илиев.

Черно море победи като гост Дунав с 2:0

Матиас Курьор се завърна в Черно море с гол, а тимът му "удави" Дунав в Русе

Андраде и Курьор са голмасторите за варненци