Мениджърът на Челси Томас Тухел остана доволен от играта на неговия тим, въпреки че лондончани не успяха да победят Манчестър Юнайтед на "Стамфорд Бридж" (1:1).

Груба грешка на Жоржиньо даде преднина на гостите в 50-ата минута, когато се разписа Джейдън Санчо. Според Тухел подобна грешка е равносилна на автогол и по тази причина той заяви, че неговият тим е отбелязал и двете попадения тази вечер.

"Това може да се случи във футбола. За съжаление, на нас ни се случи два пъти - срещу Бърнли и сега. Аз съм напълно доволен от представянето. Доминирахме от първата минута, бяхме агресивни и не спряхме в нито един момент да атакуваме. За съжаление, вкарахме два гола - по един за всеки отбор.

В края имахме голям шанс. Ако Рюдигер бе вкарал, щеше да бъде фантастичен финал на едно фантастично представяне, но трябва да преглътнем този резултат. Играхме много добре и съм щастлив.

Ако Ромелу е напълно готов, той е титуляр. В момента обаче не е. Бяхме толкова близо до вратата на съперника, че си помислих, че той може да помогне с присъствието си", заяви Тухел.

Челси и Манчестър Юнайтед завършиха наравно 1:1

Юнайтед успя да удържи Челси на "Стамфорд Бридж"

Здрав мач в Лондон