Бившият мениджър на Челси Гуус Хидинк вярва, че Франк Лампард може да спечели Шампионска лига със "сините" този сезон и да получи постоянна работа.

Тази седмица Лампард бе потвърден като временен мениджър на Челси за остатъка от сезон 2022/23, но Хидинк вярва, че Франк може да остане по-дълго на "Стамфорд Бридж".

Тикнаха трима хомофоби в ареста след Уулвс - Челси

Тикнаха трима хомофоби в ареста след Уулвс - Челси

Зад решетките ще преосмислят отношението си към различните

"Честно казано, бих искал да го видя не само като временен мениджър. Това ще му даде увереност да продължи този проект през следващия сезон.

Той познава клуба като никой друг и е важно нещата да бъдат последователни. Както всеки друг, Лампард ще има нужда от време. Челси инвестира много пари, но сега трябва да се адаптира към определени идеи за футбола.

Първият му период бе преди да дойде Тод Боели, нали? Сигурно е поел толкова голяма отговорност твърде рано. Тогава той едва започваше треньорската си кариера, а сега има повече опит, той е повече и по-добре подготвен. Дайте му работата! Познавам го и мисля, че е правилният човек. Той има потенциала да направи нещо красиво в края на сезона, като се има предвид Шампионска лига. И мисля, че той може да бъде човекът, който да поведе новия Челси напред", заяви Хидинк.

Лампард: Не е лесно да водиш Челси

Лампард: Не е лесно да водиш Челси

"Не искам да прекалявам с критиките"