Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, коментира предстоящия сблъсък срещу Реал (Мадрид) от 1/2-финалите на Шампионската лига.

Срещата е повторение на миналогодишния сблъсък, когато двата отбора се срещнаха в същата фаза от турнира и "белият балет" излезе краен победител.

Относно това наставникът на "гражданите" сподели, че неговите футболисти няма да търсят реванш, а ще се концентрират върху конкретния мач, който предстои.

"Пристигаме тук с очакване. Начинът, по който играем, е наистина добър. Не сме тук за отмъщение, това е просто още една възможност за нас. Един ден ще спечелим титлата. Идваме тук този сезон, за да го направим. Това не се случи миналата година, защото играхме срещу силен Реал (Мадрид).

Миналият сезон загубата беше като "краят на света", но ето ни отново тук. Да си стабилен е най-важното. Важното е, че всяка година се опитваме да ставаме все по-добри. И миналата година бяхме подготвени. Ние сме един и същ мениджър, основно едни и същи играчи, но напълно различни са мачовете ни. Разликата е, че този път реваншът е у дома", добави испанският специалист.

Анчелоти: Искаме положителен резултат, но и да играем добър футбол

Анчелоти: Искаме положителен резултат, но и да играем добър футбол

"Целта е да избегнем проблемите, които могат да ни създадат техните офанзивни играчи"